header

header

söndag 9 september 2012

En smakebit på søndag: Gudarnas föda

Söndag och dags för En smakebit på søndag som ordnas av den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten. Varje söndag delar vi som deltar med oss av vad vi läser just.

Veckan som har gått har varit en extremt dålig läsvecka för mig. Jag har jobbat sent, varit på olika träffar på kvällarna och när jag väl fått tid över så har jag varit så trött att jag somnat efter 10 sidor. För mig blir det en känsla av panik. Jag har så mycket jag vill läsa också hinner jag inte... skulle nog behöva en lektion i detta med mindfulness:)

Jag håller med andra ord på med samma bok som förra veckan; Gudarnas föda - den som dödar av Anna-Sofia Winroth. Förra veckan beskrev jag vad den handlade om, läs här!

Dagens citat kommer från sid 214:
Det är stora saker ni håller på med Manman Wouj, vi är tacksamma att det finns folk som tror på vårt land, hade mannen sagt på knagglig franska. Besöket resulterade i en märkligt känsla av olust, märkligast av allt var att männen hade besvärat henne mer än kvinnorna.

5 kommentarer:

Monika sa...

Den la jag till på min nyfiken-på lista förra veckan så det blev i alla fall inte fler där nu :)

Beathe sa...

Kjenner til det der med å ikke alltid har sjans til å lese så mye som en ønsker. Kos deg med boken og ha en fin dag videre.

Gråbekka`s Blogger sa...

Har selv ikke fått lest mye denne uken, så skjønner hvordan det er:) Men sånn blir det nå bare noen ganger:) Takk for smakebiten og ha en fin søndag!:)

astridterese sa...

En fin smakebit og det høres fremdeles ut som en fin bok :-)
Jeg tror ikke jeg har lest noen bøker fra Haiti, så det høres spennende ut. Jeg skrev den ned sist uke og tenker lese den :-)
Ønsker deg en fin søndag!

Lotten sa...

Tack för smakbiten! Jag känner igen känslan av panik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...