header

header

torsdag 27 september 2012

Bokmässerapport 1

Sitter och pustar ut på bloggambassadörernas bloggrum och ska försöka åstadkomma ett litet inlägg. Detta är mitt första besök på bokmässan och det är enormt. Hur många montrar, böcker och människor som helst...och nu är det bara torsdag. Kommer att vara betydligt mer folk här imorgon.

Jag har hunnit gå runt en del bland montrarna - helt ostrukturerat och oplanerat... Förmodligen har jag missat väldigt mycket... Jag har hunnit med två seminarier; Sprickorna i väven med Finn Zetterholm och Cannie Möller och Anknytning i förskolan med Malin och Anders Broberg. Första seminariet var rätt torrt och tråkigt men det om anknytning var superintressant. De har alltså skrivit en bok utifrån ankunytningsteorin men med en praktisk inriktning mot förskolan.

Jag har träffat Anna-Sofia Winroth, bestämt intervjuträff med henne på söndag och fått smaka hennes gudomliga choklad! Dessutom har jag bytt några ord med Martina Haag och Ulrika Davidsson. Andra kändisspaningar är Katarina Janouch, Mark Levendood, Tomas Tengby, Bob Hansson, Erik Lallerstedt, Ingrid Betancourt för att nämna några.

HAr inga bilder nu - men det kommer!

5 kommentarer:

Josefin sa...

Det låter som att du har fullt upp :) Ska följa din mässa här i bloggen!

...med näsan i en bok... sa...

Det har jag Josefin:) Kul att du följer den här!

Hanneles bokparadis sa...

Visst är det stort!

...med näsan i en bok... sa...

Hannele - väldigt!

Eli sa...

Det är mycket kändisspaning på bokmässan ;) Kul att ses igår!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...