header

header

onsdag 29 augusti 2012

Fiktiv födelsedag

Bloggen Fiktiviteter firar födelsedag och i traditionell bokbloggaranda firas det med en utlottning. Fiktiviteter är en blogg som jag ofta är inne och läser och där jag gärna hämtar in lästips. För att ha en chans på det fina födelsedagspaketet ska man svara på några frågor. Här är mina svar!

Vilken var din bästa bok i sommar? Jag har läst flera bra böcker i sommar och har lite svårt att välja. Det får bli delad plats mellan Andarnas hus av Isabel Allende och Utvandrarna av Vilhelm Moberg (som jag läste ut för bara några dagar sedan - men augusti är fortfarande sommar, eller hur!)

Vad ser du framemot att läsa i höst? Jag har så himla många olästa böcker i hyllan (kolla här) och ser framemot att hinna läsa så många böcker som jag bara kan. Ska försöka ha ett högt lästempo. En bok jag definitivt ska läsa är novellsamlingen De odöda som ges ut lagom till Halloween av Semic förlag. Det är en samling skräckberättelser skrivna av John Ajvide Lindqvist, Caroline L. Jensen, Johan Teorin, Amanda Hellberg med fler.

Har du planerat något läsprojekt i höst? Jag fortsätter projektet att lyssna mig igenom Stephen Kings fantasyserie Det Mörka Tornet

Finns det någon av dig ännu oläst författare som du skulle vilja stifta bekantskap med i höst? Ja! Massor! Kate Morton, Lev Grossman, Elly Griffiths, Jens Liljestrand, Elisabeth Kostova för att nämna några.

Vilken bok skulle du vilja tipsa alla om att läsa i höstrusket? När det är mörkt och ruggigt ute så passar det alldeles särskilt bra att plocka upp Susan Hills The Woman in Black

Grattis Fiktiviteter!

5 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

Olästa böcker är en skatt...

Lingonhjärta sa...

Ojojojoj vilka olästa fantastiska författare du har framför dig :)

...med näsan i en bok... sa...

Hannele - håller med
Lingonhjärta - visst har jag och de allra flesta har jag blivit tipsade om på bloggar. Du har till exempel inspirerat mig till att läsa Kate Morton!

Lingonhjärta sa...

Hehehe! Härligt att höra. Jag visste att det lönar sig med tjat :P

Helena (Fiktiviteter) sa...

Hu ja, The woman in black är förstås förfärligt bra sommarläsning :) i övrigt håller jag med Lingonhjärta om att du har oerhört mycket fint framför dig.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...