header

header

onsdag 22 augusti 2012

Utmaning - 8 fakta om ...med näsan i en bok...

Fick en utmaning av Lingonhjärta och den antar jag. Utmaningen går ut på att jag ska berätta 8 stycken fakta om mig själv och sedan utaman fyra stycken andra bloggare som i sin tur gör samma sak. Vet att dessa bloggutmaningar har lite av kedjebrev över sig, men jag lovar att inte hota de jag utmanar med en fasansfull död om de inte antar utmaningen!

Alltså 8 fakta om mig

1. Jag är otroligt klantig. Snubblar, slår i tårna i sängkanten, går in i dörrkarmar och sådant. Beror antingen på låg kroppslig intelligens eller på att jag ofta har tankarna på annat håll - möjligtvis en kombination.

2. Har alltid älskat att läsa. När jag var liten brukade jag och min bästis Malin träffas och sitta och läsa bredvid varandra en hel dag. Vi pratar fortfarande om böcker hon och jag.

3. Skulle gärna bo på landet och han en liten gård med åsnor, getter, får och höns. Katt har jag alltid haft, skulle gärna ha en hund också.

4. Älskar kaffe, måste dricka flera koppar om dagen.

5. Önskar att jag vore sportig att jag åtminstone tyckte att det var lite roligt att motionera.

6. När jag drömmer mardrömmar (händer lite då och då) så befolkas de ofta av zombies.

7. Tror på spöken.

8. Gillar att baka, safta och sylta. Senast så gjorde jag supergod rödvinbärssaft.

Utmaningen skickar jag vidare till  En bok om dagen, Nilmas bokhylla, Bibliotekskatten och Bokomaten

8 kommentarer:

Lingonhjärta sa...

ÅH så roligt att läsa! Det verkar som att det där klantigheten verkar vara vanlig i bokbloggsvärlden. Jag är helt galet klantig. Herr Lingonhjärta blir helt tokig på mig ibland och har läst om en hel del bokbloggares klantighet också, hehe. Roligt!
Sen tror jag också på spöken. Helt klart :D

Anonym sa...

Håller med Lingonhjärta om klantigheten, jag har också en förmåga att snubbla på mina egna fötter eller slå stortårna in i alla möbelben.

Bokomaten sa...

Men vad roligt! Kaffeberoende, djurälskare (jag vill ha 1000 djur) verkar vara klantiga och gilla att läsa och blogga helt enkelt. Är ju likadan.=) Ett tag tittade en kollega snett på min man för hon hade sett blåmärkena... rätt hemskt egentligen då han är snäll som ett lamm. Är det någon som ska akta sig är det snarare han då jag kan ha ett ordentligt humör ibland... väldigt sällan så pass dock.=)

Nilmas Bokhylla sa...

Tack för utmaningen men dessvärre har jag redan gjort den :)

Vargnatts bokhylla sa...

Jag är också en djurälskande kaffedrickare som tror på spöken :) Och märker ofta att dörrkarmar står i vägen för mig.

...med näsan i en bok... sa...

Nilma - vilken dålig research jag gjort! Pinsamt;)

Tycks ju onekligen som att vi boknördar ofta går med tankarna på annat håll än i den fysiska världen. Min sambo brukar säga att det är trevligt när jag ibland gör besök hos han och alla andra i verkligheten...
Förutom klantighet verkar djur, kaffe/te och spöken vara en gemensam nämnare hos bokbloggarna!

enligt O sa...

Känner igen det där med att slå sig. Jag går alltid in i bänkarna på jobbet och har ständigt blåmärken på låren i bänkhöjd.

Eli sa...

Haha, jag är också jätteklumpig :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...