header

header

tisdag 14 augusti 2012

Nu är den på väg!!!!!

Jag är så himla glad för jag har en så snäll kusin!

Historien är denna - jag har lyssnat på de fyra första böckerna i Stephen Kings serie Det mörka tornet på ljudbok. Böckerna 5 - 7 finnns inte inlästa på svenska och eftersom jag är en vanemänniska så vill jag inte byta format och börja läsa böckerna med ögonen - jag vill läsa dem med öronen. Jag kan däremot tänka mig att byta språk. Att hitta bok 5, Wolfes of the Calla visade sig inte vara så lätt.

Bibblan i Umeå hade den inte och när jag försökte med fjärrlån så påstods det att den inte finns på ett enda bibliotek i Sverige! Jag kollade svenska internetbutiker, men där var de alldeles för dyra. Sökte mig i stället till Amazon (och skickade samtidigt ut desperata efterlysningar på twitter). På Amazon hittade jag flera begagnade exemplar för en rätt billig penning, då dök nästa problem upp. De ville inte skicka boken ända till Sverige.

Sådan tur då att jag har en kusin som bor i USA, som också är boknörd och helt och hållet kan relatera och förstå mitt problem. Hon har nu beställt boken hem till sig och ska skicka den till mig. Tusen tack Lotta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...